Jamón Ibérico bellota Delagon – 100% натуральний продукт, преміальної якості, виготовлений традиційно.
Опис Jamón Ibérico bellota Delagon – 100% натуральний продукт, преміальної якості, виготовлений традиційно.
Свині знаходяться на вільному вигулі і стабільно, протягом періоду сезонної відгодівлі свиней жолудами, набирають вагу. Послідовно, і досі, в яких стають смачними стегенцями, до вільного харчування на вигулі вони отримують спеціальні високої якості корми з бобових та зернових культур, у сезон, коли немає жолудів. З найкращих окістів, відібраних з досвідом і після короткого часу посолу залежно від їхньої ваги, вирушають на сушіння від трьох до чотирьох років у особливих температурних умовах. Завдяки клімату місцевості, де висота перевищує 1000 метрів, із сухою та холодною зимою, де часто буває сніг у горах Бехара, Гредоса та Франції, а також короткому та теплому літу, мікроклімат продовжує залишатися головним героєм фази дозрівання. Це дуже повільний процес під наглядом фахівців дає хамону смак та неповторний та унікальний аромат. Хамон Іберіко Бейота Делагон із Гіхуело, виготовлений траційно. Використовується морська сіль, засолка пуктуальна, всього 3,5 г солі на 100 г хамону, як і типовий Гіхуело має злегка солодкуватий смак. Так як це 50 або 75% іберіко, жир більше інфільтрований у м'ясо виходить структура мармуру, схрещування чистокровної іберійської породи з породою Дюрок покращує структуру м'яса. Зовнішній жир захищає від окислення, у процесі в'ялення проникає в м'ясо, надаючи хамону дивовижний смак. Сало блискуче і злегка золотаве, розкриває низьку точку плавлення і вже в роті скибочка хамону починає танути, розкриваючи дивовижний смак і живлячи потрібними організму ненасиченими жирами, які складаються в основному з олеїнової кислоти та інших ненасичених жирних кислот, таких як лінолева ж містяться в таких продуктах, як риба, горіхи, оливкова олія. Хамон бейота не підвищує рівень холестерину та благотворно впливає на здоров'я споживачів – продукцує тестостерон, покращує анаболізм м'язових тканин, підвищує імунітет. До того ж лише у присутності цих кислот можливе засвоєння найважливіших для людини і особливо спортсмена вітамінів групи В. Слід підкреслити, що це природний і ремісничий продукт, тому кожен виріб унікальний. Цей хамон не є промисловим продуктом, де добавки обладнання приводять до масового виробництва ідентичних продуктів. Цей хамон виготовлений під наглядом регулюючого органу Д.О. Гіхуело і без використання добавок, крім морської солі.
Мітки: хамон іберіко, Delagon, Делагон
Характеристики Jamón Ibérico bellota Delagon – 100% натуральний продукт, преміальної якості, виготовлений традиційно.
Характеристики: | |
---|---|
Виробник | Delagon S.L., Guijuelo (Salamanca) Іспанія |
Хамон | |
Якість | Преміальна якість. Без добавок Е. Традиційні методи виробництва, чудове розташування сушарок. Лімітоване виробництво. |
Маркування, генетика | Червона бирка. Іберійська раса 50-75%. Мати іберійська 100%, батько 100% дюрок або 50% дюрок і 50% іберійська |
Спосіб вирощування, дієта | Вільний вигул. Прикорм: ячмінь, жито, пшениця, овес, бобові. Основний набір ваги: жолуді, польові трави, плоди. У середньому 1350 жолудів і 2-3 кг трави на день. |
Термін в'ялення | 42+ місяців, час залежить від клімату в роки в'ялення і точку оптимальної зрілості визначає майстер, точний час ви можете дізнатися за допомогою програми ASICI |
Вага | ≈ 8,5 кг |